17:45 - Amasya’da Sahipsiz Hayvan Sorunu Çözülüyor:
17:33 - Amasya’da Otizmli Çocuklar İçin Umut Dolu Spor Projesi
17:23 - Amasya’da Trafik Kazasında Kalp Krizi Can Aldı
17:12 - Amasya’da Zeytin Yetiştiriciliği İçin İlk Adım
17:00 - Polis Teşkilatının 180. Yılı İçin Fidan Dikildi
16:40 - Amasya’da “Öncü-Artçı” Taktiğiyle Göçmen Kaçakçılığı Çökertildi
15:56 - Amasya’da Vatandaşlar, Sorunlarını Vali’ye Aktardı
15:47 - Cumhurbaşkanlığı Koruma Aracı Kaza Yaptı, 2 Şehit
15:35 - Rektör Turabi’den Polis Teşkilatı’na Kutlama
15:10 - Merzifon’da Şehit Polisler İçin Mevlid-i Şerif Okundu
Amasya sokakları, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte renklenmeye başladı. Bu renkliliğin en önemli parçalarından biri de karpuz tezgahları oldu. Antalya’dan getirilen ve enfes tatlarıyla dikkat çeken karpuzlar, Pazar tezgahlarında yerini aldı.
Karpuz satıcısı Ali Dursun, bu yılın karpuzlarının önceki yıllara göre daha lezzetli olduğunu belirtiyor. Antalya’nın bereketli topraklarında yetişen karpuzlar, hem tatlarıyla hem de aromalarıyla müşterileri cezbetmeye devam ediyor. Dursun, “Kilo fiyatı 50 lira olan karpuzlarımız, her zamanki gibi yoğun ilgi görüyor. Müşterilerimiz, yazın serinletici tadıyla karpuzu tercih ediyorlar” diyor.