15:06 - Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu: Bu Yıl 3 Milyon 350 Bin Hayvan Kesilecek
15:00 - Amasya Belediyesi’nden Emeklilere Kurban Bayramı Desteği
14:55 - Su Böreği Olmadan Bayram Soframız Eksik Kalır
14:46 - Albayrak Medya Grubu, Amasya Üniversitesi ile İşbirliği Fırsatlarını Görüştü
14:40 - Vali Önder Bakan: “Amasya Kültürel Kardeşliğin Başkentidir”
13:41 - Hastanedeki Miniklere Bayram Coşkusu
11:39 - CHP’li Karagöz: “İktidar Hukuku Baskı Aracı Olarak Kullanıyor”
10:56 - Başkan Sevindi’“Bayramlar, Kardeşliğin ve Dayanışmanın Zirveye Çıktığı Günlerdir”
14:34 - Minik Yüreklerden Büyük Yılsonu Gösterisi: Küçük Eller, Büyük Coşku!
14:30 - Amasya KÖYDES Üyeleri Seçildi
Amasya sokakları, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte renklenmeye başladı. Bu renkliliğin en önemli parçalarından biri de karpuz tezgahları oldu. Antalya’dan getirilen ve enfes tatlarıyla dikkat çeken karpuzlar, Pazar tezgahlarında yerini aldı.
Karpuz satıcısı Ali Dursun, bu yılın karpuzlarının önceki yıllara göre daha lezzetli olduğunu belirtiyor. Antalya’nın bereketli topraklarında yetişen karpuzlar, hem tatlarıyla hem de aromalarıyla müşterileri cezbetmeye devam ediyor. Dursun, “Kilo fiyatı 50 lira olan karpuzlarımız, her zamanki gibi yoğun ilgi görüyor. Müşterilerimiz, yazın serinletici tadıyla karpuzu tercih ediyorlar” diyor.